Skip to main content

Talent-award winnaar Jip van de Loo komt met debuutsingle ‘Doe maar gewoon’

De 15-jarige Jip van de Loo is helemaal klaar voor de bühne! Dit jonge zangtalent won in juni dit jaar de talent-award bij de talentenjacht ‘Hazes zoekt de voice’ en de prijs die hierbij hoorde – het mogen uitbrengen van een single bij Jurgen Kuppens MuziekprodukFes – heeG geleid tot zijn debuutsingle, die hij graag wilde uitbrengen bij Rood-Hit-Blauw. Na een leuk gesprek met Ronald Visch wist Jip zeker dat hij hier zijn carrière wil opbouwen!

Jip: ‘Het maken van de single was echt een superleuke ervaring! Na het winnen van de award moest ik natuurlijk gaan nadenken over welk nummer ik wilde gaan uitbrengen en in de studio hebben we toen samen bedacht dat we als eerste single het beste voor een cover konden kiezen.

Ik zing graag nummers van Tino Martin en Yves Berendse en het nummer ‘Doe maar gewoon’ van René Froger vond ik na het horen niet alleen qua sound heel goed bij mij passen, maar ook de titel geeft precies aan hoe ik mij aan het begin van mijn carrière ga gedragen. Dat is ook meteen één van de redenen dat ik geen clip bij het nummer heb laten maken.

Samen met Jurgen Kuppens hebben we bedacht dat we de originele melodie op meerdere punten zouden aanpassen, waardoor het meer een feestversie is geworden, waarvan ik denk dat die ook bij de jeugd goed zal aanslaan. Ik vind het superleuk dat Nederlandstalige muziek onder jongeren steeds populairder wordt en daar kon ik mooi op inspelen met mijn single!

Afgelopen vrijdag heb ik het nummer al aan het grote publiek laten horen Fjdens de presentatie ervan in mijn woonplaats Oirschot en de reacties waren allemaal superleuk! Naast mijn ouders en manager wil ik iedereen die mij de afgelopen periode heeft gesteund bij deze heel erg bedanken. Ik hoop de komende periode veel boekingen te krijgen, zodat de mensen mij als zanger kunnen leren kennen.

Ik ben redelijk actief op Facebook en Instagram, dus als je mijn socials de komende periode goed in de gaten houdt, dan weet je waar je mij live kunt zien optreden en natuurlijk kun je mij ook zelf boeken via Rood-Hit-Blauw!’

Met dank aan: Score promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

​