Skip to main content

Gerry Holland brengt nieuwe single uit: “Een Afscheidsbrief” 

Volkszanger Gerry Holland is door een diep dal gegaan en heeft na een heftige gebeurtenis afscheid genomen van een goede vriendin. Waarom dat moest bezingt hij in zijn nieuwe nummer “Een Afscheidsbrief”, dat op 9 oktober wordt uitgebracht. 

Het gevoelige lied is geschreven en geproduceerd door de legendarische Emile Hartkamp en Norus Padidar. En voor de videoclip kon Gerry weer terecht bij Niels Horstman, die een meesterwerk heeft afgeleverd met een kwetsbare maar ook strijdbare zanger in de prachtige Nederlandse natuur. 

Gerry Holland, de zingende taxichauffeur uit Amsterdam, bekend om zijn vertolking van de Manke Nelis klassieker “Laat De Hele Boel Maar Waaien”, en van liedjes als “Ik Voel Me Prima”, “Meisjes van het Leven” en “Haal Je Bikini Uit Het Vet” toert het hele jaar volop door heel Nederland met zijn aanstekelijke repertoire van oude en nieuwe ballads en meezingers. Waar hij komt is het feest, maar vloeien ook de mooiste tranen. De nieuwe single wordt uitgebracht onder zijn eigen label: GH Music, waarin de GH staat voor Gerry Holland. 

Met dank aan: Score Promotions

​