Skip to main content

‘Ons Café’ is de Nieuwe Knaller van Plankgas!

Het is eindelijk zover: Plankgas presenteert zijn nieuwste single: ‘Ons Café’. Het nummer is een ode aan de plek waar het allemaal gebeurt.
De kroeg, de stamplaats, de plek waar vreemden vrienden worden en waar nachten veranderen in herinneringen die een leven lang meegaan.

De muziek spat van energie, precies zoals we van Plankgas gewend zijn. Het is alsof je samen met hem de kroeg binnenstapt, het glas heft en de hele nacht doorzingt. De tekst van ‘Ons Café’ vertelt het verhaal van vriendschap, van lachen en leven, van samen het leven vieren, ongeacht de zorgen buiten de deuren. Want in de kroeg is iedereen gelijk, daar telt alleen het moment en de mensen met wie je het deelt. Het refrein blijft hangen, de beat is aanstekelijk, en al snel voel je de neiging om mee te zingen, mee te springen, mee te feesten – zoals alleen Plankgas dat kan losmaken.

Met ‘Ons Café’ neemt hij ons mee naar die speciale plek, waar je na een lange week neerploft, het eerste biertje bestelt en weet dat je avond gevuld gaat zijn met lachen, zingen en dansen. Het is een uitnodiging om het leven te vieren, om samen te komen en te genieten, of je nu al jaren meedoet of voor het eerst de naam Plankgas hoort. Dus trek je schoenen aan, hef je glas en zet ‘Ons Café’ op volle sterkte.

Want één ding is zeker: als Plankgas feest, feest hij met volle vaart – Plankgas.

​