Skip to main content

Remco Voets komt met debuutsingle “Barvrouw van de Costa”(Magdalena) 

De 29 jarige Remco Voets, geboren in Olland (Sint-Oedenrode) en op dit moment woonachtig in Schijndel, heeft als debuutsingle gekozen voor een feestelijke meezinger, namelijk “Barvrouw van de Costa” (Magdalena) . 

Remco Voets vertelt; ‘ Het zingen zat er bij mij al vroeg in, ik deed regelmatig met veel plezier mee aan diverse playbackshows. Later pakte ik vaak de microfoon in de kantine van voetbalclubs, op feestjes en in kroegen. Door de positieve respons die ik hier op kreeg en het plezier wat het mij gaf, ben ik sinds een paar jaar echt gaan optreden. 

Ik wilde natuurlijk ook heel graag een eigen single en ben met Joris van Dijk van Sonic Solutions in gesprek gegaan. Nadat ik hem aangaf dat mijn hart toch echt bij de feestnummers ligt, waren we het er al snel over eens dat een zomers en vrolijk nummer perfect bij mijn huidige repertoire past. 

Belangrijk vond ik dat het liedje niet “doodvalt” maar van het begin tot het eind lekker blijft klinken. Nadat we alle ingrediënten, vrolijk, zomers en feest voor het nummer bij elkaar hadden gevoegd, kwamen we uit bij Hans Louws die het nummer heeft geschreven en de diverse melodielijnen bedacht. Deze melodielijnen hebben we bij elkaar gevoegd en kwamen tot het huidige resultaat. 

Ik vind het heel belangrijk dat het refrein blijft hangen en volgens mij is dat aardig gelukt”.
Het idee is om de zomer te verlengen met deze heerlijke meezinger en zeg nou zelf, daar is Spanje met uitstek toch het perfecte land voor?”, aldus een trotse Remco Voets.

Release: 4 oktober 2024
Met dank aan: Willem de Bie

​